Ilma-akrobatia

Rengastrapetsi on katosta roikkuva rengas, jolla tehdään erilaisia akrobaattisia liikkeitä. Rengastrapetsilla harjoittelu on hauskaa ja erittäin tehokasta treeniä, jossa voima, liikkuvuus ja kehonhallinta kehittyvät. Lajin harjoittelu sopii kaikille ja tason 1 tunnilta voit aloittaa ilman ennakkokokemusta renkaasta.

Hammock on monipuolinen ja aloittelijaystävällinen väline. Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatiaa hammockeilla eli kangasloopeilla.

Aerial Bungee on valjastreeniä joustavan bungee-kuminauhan varassa. Tunnilla nousee syke tanssillisten liikkeiden ja rytmisen jumpan muodossa.

Studio Action Turku

Aerial Hoop 1

Tason 1 tunnit ovat alkeistunteja, joille voit tulla ilman minkäänlaista kokemusta rengastrapetsista! Tunneilla tutustutaan välineeseen ja kehitetään muun muassa keskivartalon voimaa. Harjoittelemme renkaalle nousua, istumista ja erilaisia tasapainoiluja renkaalla sekä polvitaipeilla roikkumista.

Aerial Hoop 2–3

Alkeisjatkotason rengastrapetsitunti. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa ja yksittäisiä haastavampia liikkeitä sekä yhdistellään liikkeitä pidemmiksi sarjoiksi.

Tasolle 2-3 voit osallistua, kun renkaalle nousu ja muutamat perusliikkeet (esim. merenneito, man in the moon ja polvitaiveroikunta) ovat jo sinulle tuttuja.

Studio Action Turku
Studio Action Turku

Aerial Hoop kausiryhmä

Kausiryhmässä pääset harrastamaan rengastrapetsia tavoitteellisesti joka viikko samassa, ihanassa ja kannustavassa treeniporukassa! Harjoittelemme tunneilla lähtökohtaisesti vaativampia liikkeitä ja pidempiä sarjoja, mutta kuitenkin jokaisen harrastajan taso ja toiveet yksilöllisesti huomioon ottaen. Ryhmään ovat lämpimästi tervetulleita kaikki rengastrapetsista kiinnostuneet ja motivoituneet harrastajat aloittelijoista edistyneisiin saakka. Riittää, että olisit käynyt vähintään muutamalla alkeistason rengastrapetsitunnilla – tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta!

Hammock


Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatiaa hammockeilla eli kangasloopeilla. Hammock on monipuolinen ja aloittelijaystävällinen väline. Tarkoitus on tarjota osallistujille onnistumisen kokemuksia rennossa ilmapiirissä. Keskitymme hyvään ja turvalliseen tekniikkaan, sekä harjoittelemme eri pituisia sarjoja. Tunti sisältää alkulämmittelyn, välineellä harjoittelua ja loppuvenyttelyt. Tunnille osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Ilma-akrobatiasta tai hammockista.

Aerial Bungee

Tunnilla treenataan bungee-valjaiden kanssa. Valjaat sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille.

Bungeen kanssa voi harjoitella akrobaattisia liikkeitä ja tanssillista ilmaisua. Hikitreeniä unohtamatta. Tunne, kuinka kehosi lähtee leijumaan ja saat aivan uusia ulottuvuuksia. Treenit ovat hauskoja ja tehokasta aerobista harjoittelua. Polttaa kaloreita ja vahvistaa lihaskuntoa – taustalla soiden inspiroivaa treenimusiikkia. Valjaat sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille.

Alkeistasolla tutustumme valjaiden turvalliseen käyttöön, tasapainon löytämiseen ja harjoitellaan perusliikkeitä. Tunnin alussa tehdään hyvä alkulämmittely ennen valjaisiin siirtymistä. Tunnin teema vaihtelee baletista aerobiciin. Mukaan tarvitset puhtaat tanssi/treenilenkkarit, pikku pyyhkeen, pitkät ihon myötäiset treenihousut (EI SHORTSEJA) ja vesipullon. Kaikki korut pois tunnin ajaksi. Valjaiden painoraja on 60-95 kg. Valjaiden vyötärön ympärysmitta on max. 110 cm.

Alkeisjatkotasolla tehdään suurempia liikeratoja, mutta rauhalliseen tahtiin. Käsille menoa voi kokeilla taitotason mukaan.

Valjaista lisätietoa: Valjaamme toimittaa Dinox.

Aerial Bungee -valjaat ovat laadukkaat ja kestävät. Ne ovat suunniteltu turvallisuus huomioiden. Reisi- ja vyötäröhihnat ovat pehmustetut, sekä monipuolisesti säädettävät. Valjaiden lukkomekansimit ovat suunniteltu siten, että vaativat aina kahden sormen puristusvoiman, joten lukot eivät pääse vahingossa aukeamaan kesken harjoitteiden.

Valjaiden monipuolisesta säädöstä huolimatta olennainen asia on valita valjaat käyttäjän painon mukaan. Bungee köyden joustavuudessa on huomioitu käyttäjän paino koottain siten, että esimerkiksi 60 kg valjassetti joustaa hieman enemmän kuin 90 kg valjassetti. Eli toisin sanoen jos 60 kg painava käyttäjä valitsee 90 kg valjassetin, niin Bungee harjoitukseen olennaista joustokimmoisuutta ei saa harjoituksiin samoin kuin oman painoluokan valjaissa.  Lähde: www.dinox.fi

Bungee Pulse


Hypätään suoraan valjaisiin ja annetaan musiikin viedä!

Lämmittelyä 15 min
Tehokasta tekemistä 30 min
Venyttelyä 15 min

Treenit ovat hauskoja ja tehokasta aerobista harjoittelua. Polttaa kaloreita ja vahvistaa lihaskuntoa – taustalla soiden inspiroivaa treenimusiikkia. Teemana on aerobic/beat. Mukaan tarvitset puhtaat tanssi/treenilenkkarit, pikku pyyhkeen, pitkät ihon myötäiset treenihousut (EI SHORTSEJA) ja vesipullon. Valjaiden painoraja on 60-95 kg. Kaikki korut pois tunnin ajaksi.

Tunti sopii sinulle, jos olet käynyt muutamalla alkeistunnilla ja tunnet jo, miten benjiiköysi käyttäytyy ja miltä valjaat tuntuvat. Lämpimästi tervetuloa. 🙂