Lasten & nuorten tunnit

Tarjoamme energisiä ja hauskoja lasten tanssitunteja ja temppuilulajeja, joissa lapset pääsevät ilmaisemaan itseään musiikin ja liikkeen kautta. Ammattitaitoiset opettajamme ohjaavat lapsia ikätasoisesti erilaisiin tanssityyleihin, kehittäen samalla koordinaatiota, rytmikäsitettä ja esiintymistaitoja. Näet tarkemmat tuntikuvaukset alta. Tervetuloa mukaan tanssin riemukkaaseen maailmaan!

Ohjeistus vanhemmille: Tuothan lapsesi ajoissa tunnille ja saavuthan noutamaan lastasi n. 5-10 min ennen tunnin päättymistä. Tällä tavoin varmistamme sujuvat tuntien vaihdokset.

Breikki 8-10 v. & 11-15v.

Hip hop kulttuurin tanssityyliä. Reippaan lämmittelyn jälkeen pyritään opettelemaan muuveeja sekä yhdistelemään näistä hienoa kokonaisuutta. Tunnille mukaan sopivat tanssilenkkarit.

Studio Action Turku

Dance Mix 4-6v. & 7-9v.

Lastentanssitunneilla tutustutaan tanssimiseen leikin ja luovien harjoitteiden keinoin. Tunneilla vahvistetaan perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja innostavassa ympäristössä. Tunneilla lapsi pääsee nauttimaan tanssista ja kehittämään luovuuttaan!

Tanssi Studio Action Turku
Studio Action Turku

Flamenco Para todos

Tälle flamencokurssille ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet n. kymmenvuotiaista ylöspäin.

Teemme koputus- ja rytmiharjoituksia, harjoittelemme käsien eleganttia liikekieltä sekä tutustumme sevillanas-tanssiin, jota tanssitaan Espanjassa niin perheen parissa kuin yöelämässäkin. Päästä sisäinen Carmenisi/Carloksesi irti ja aloita viikonloppu liekehtien! Mukaan tukevat, korolliset kengät (flamencokenkä tai esim. karakterikenkä/ remmikenkä) ja vaikka oma abuela/-o. 😉

Kurssi on suunniteltu alkeistasolle, mutta jos olet aiemmin tanssinut Sevillanasta, nyt on mehevä tilaisuus tulla kertailemaan. 

¡Bienvenidos a bailar!

Pole kids & juniors

Lasten ja nuorten tunneilla mennään rauhallisesti eteenpäin oppien perusliikkeitä ja tekniikoita. Lasten tunneilla käytetään opetusapuna kuvakortteja, jotka auttavat lasta ymmärtämään liikkeen ja sen toteuttamisen.

Aerial kids

Tunnilla tutustutaan ilma-akrobatiaan ja harjoitellaan temppuja ilma-renkaalla, hammockilla ja vertikaalikankaalla. Välineet vaihtelevat tunneittain ja osallistujien toiveita kuunnellaan. Harjoittelemme turvallisuus edellä hauskanpitoa unohtamatta. Tunnille osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Ilma-akrobatiasta, mutta kaiken tasoiset osallistujat huomioidaan. Tunti sisältää alkulämmittelyn, 1-2 välinettä ja loppuvenyttelyt.

Aerial ring kids & juniors

Kausiryhmässä pääset harrastamaan rengastrapetsia tavoitteellisesti joka viikko samassa, ihanassa ja kannustavassa treeniporukassa! 

Tunnille asuksi pitkähihainen, ihonmyötäinen paita ja housut, myös oma juomapullo.

Studio Action Turku
Studio Action Turku

Hammock kids

Kuvaus tulossa myöhemmin.

Lasten baletti

Balettitunneilla harjoitellaan lajille ominaista perustekniikkaa tangossa ja keskilattialla. Baletti kehittää muun muassa ryhdikästä tanssiasentoa, aukikiertoa sekä voimaa ja venyvyyttä. Balettitunneilla keskitytäänkin baletille ominaisten liikkeiden ja sarjojen omaksumiseen tanssimisesta nauttimista unohtamatta. Tunneille jokainen on tervetullut omana itsenään ja osaaminen kehittyy omaa kehoa kuunnellen.

Studio Action Turku
Studio Action Turku

Lasten & nuorten jazz

Jazztanssi on energinen ja rytmikäs tanssilaji. Jazztanssissa yhdistyy liikkeiden aksentointi ja venytys, sekä eri kehonosien erittely liikkeessä. Jazztanssitunneilla harjoitellaan jazzille ominaista perustekniikkaa, koordinaatiota kehittäviä harjoitteita, isolaatioita sekä rytmiikkaa. Tunnilla tehdään harjoitteita keskilattialla, tilan poikki ja myös lattiatasoa hyödyntäen.

Tanssi Studio Action Turku

Leikki & Akro 7-10 v

Kouluikäisille suunnattu leikittävä ja liikuttava pienryhmätunti. Tunnin tavoitteena on lisätä lapsen positiivista suhdetta liikuntaan rennossa ja turvallisessa ympäristössä. Leikin varjolla harjoitellaan myös perinteisiä lattiatason akrobatiataitoja kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja päälläseisontaa. Mukaan lapselle olisi hyvä varata sopiva sisäliikuntavaatetus, paljaat jalat / sisätossut ja juomapullo. 

Ohjeistus vanhemmille: Tuothan lapsesi ajoissa tunnille ja saavuthan noutamaan lastasi n. 5-10 min ennen tunnin päättymistä. Tällä tavoin varmistamme sujuvat tuntien vaihdokset.

Tanssi Studio Action Turku

Teatteri- ja tanssiryhmä 9–12 v. ja 12-14v.

Tule mukaan näytelmäkerhoon! 

9–12 v. ja 12-14v. Harjoitukset ovat keskiviikkona klo 15:00-16:00 tai klo 16:00-17:00. Syyskausi 160€/17 harjoituskertaa.

Etsimme intohimoisia esiintyjiä, jotka haluavat loistaa näyttämöllä ja kokea taianomaisen teatterimaailman. Olipa kyseessä roolisuoritus, improvisaatio tai vaikka tanssin taika, meillä voit harjoitella kohti unelmiasi! Teatteri- ja tanssikerho Studio Actionilla koostuu eri tanssilajeista, teatterikerhon improleikeistä, askartelusta ja muista kädentaidoista. Ohjattu toiminta tapahtuu tutussa ryhmässä unelmaroolityöpajasta, aina hulvattomiin tanssikoreoihin. Ryhmän on mahdollisuus päästä esiintymään ja tekemään puherooleja Tanssi- ja taidekeskuksen näytöksiin. Yhdessä harjoittelemme replikointia, vuorosanoja ja käsikirjoitusta. Teatterimaailmaan kuuluu maskeerausta ja puvustusta, mitä tulemme harjoittelemaan myös.

Taitojen kehittyessä, suunnittelemme myös muita esiintymispaikkoja halukkaille, jotta esiintymistaidot kehittyvät ja kokemukset kasvavat. 

Hinta on 160€/syyskausi

Paikkoja on rajoitetusti.