Joogatunnit

Tervetuloa joogatunneille, joissa saat mahdollisuuden rentoutua ja löytää tasapainoa arjen kiireiden keskellä. Tarjoamme monipuolisia joogatunteja kaikentasoisille harjoittelijoille. Ohjaajamme ovat kokeneita ja inspiroivia, ja tunneillamme keskitytään kehon linjauksiin, hengitykseen ja meditaatioon. Tule kokemaan joogan hyödyt ja saavuttamaan sisäistä harmoniaa joogatuntiemme avulla.

Ilmajooga

Tunnilla harjoitellaan silkin avulla. Sarjoja tehdään sekä silkin sisällä että erilaisilla riipunnoilla. Tunti kehittää voimaa, lisää liikkuvuutta sekä riipunnat saattavat avata faskioita. Ilmaelementin kanssa työskenneltäessä harjoittelussa on ihana keveys ja silkissä saa hyvin oman tilan tuntemuksen.

Ilmajooga on hauskaa ja silkin avulla itsensä ylittäminen on helpompaa.

Power jooga

Voimaa, liikkuvuutta ja rauhoittumistaitoja kehittävä harjoitus, joka sopii kaiken tasoisille joogaajille. Tehdään aurinkotervehdystä, tasapainoharjoituksia ja lattiasarjaa, johon kuuluu loppuliikkeet ja rentoutus. Lattiasarja, joka painottuu voimaa kehittäviin liikkeisiin ja johon kuuluu myös loppuliikkeet ja -rentoutus.

Mukaan tarvitset oman joogamaton, pyyheliinan ja vesipullon.

Studio Action Turku