Workshopit

Tahitilaisen tanssin ja havaijilaisen hulan -tiiviskurssi

 30 €/kurssi

🌺 Tervetuloa mukaan tahitilaisen tanssin ja havaijilaisen hulatanssin tiiviskurssille Turkuun! Tunnit helatorstaina 9.5. klo 12-14 Studio Action tanssi- ja taidekeskuksen tiloissa, 3krs. 

Kurssin ohjaajana:

!Aloha! Olen Tytti ja opetan tahitilaista tanssia, havaijilaista hulaa ja fusion belly dancea. Olen opiskellut polynesialaisia tansseja niiden syntyseuduilla paikallisten opettajien johdolla Tahitilla, Havaijilla ja Cook-saarilla ja ylläpidän osaamistani aktiivisesti kansainvälisten opettajien kursseilla. Viimeisen vuoden aikana tie on vienyt tanssimatkalle Saksaan, ja Espanjaan, sitä ennen viimeisin tanssimatka oli Mexicoon.

Polynesialaisten tanssien harrastamisen aloitin Suomessa vuonna 1998 ja olen opettanut lajia sivutyönä viimeiset 20 vuotta. Minulla on pieni tanssikoulu, Taiga Roots, jonka puitteissa toteutan tällä hetkellä viikkotunnit Hämeenlinnassa ja Vantaalla, sekä tiiviskursseja eri puolilla Suomea. Ohjaan myös omaa polynesialaisten tanssien esiintyvää ryhmää, Tiare O Tahitia, joka tarkoittaa Tahitin kukkasia.

Nähdään tanssisalissa lumoavien tanssien ja voimaannuttavien tanssikurssien äärellä!

Ilmoittautuminen: www.taigaroots.fi , puh. 0503449891

Ohjaajana Sofia

Pole tekniikka -kurssit

Kurssi 4.4-16.5
Torstaisin 7 x 1h =65€
Jatkotason kurssi Torstaisin klo 19:00 – 20:00: Sopii kokeneemmille harrastajille
Tai
Aloittelijatason kurssi Torstaisin klo 18:00 – 19:00: Ei aikaisempaa kokemusta vaaditaan


Tankotanssin tekniikkaa Sofian kanssa!
Haluatko oppia tai edistyä tankotanssissa? Olet sitten vasta aloittamassa tai edistämässä edeltävää osaamistasi, tunneillamme keskitytään tekniikkaan, tarvittavien lihasryhmien vahvistamiseen ja liikemallien hiomiseen. Kurssin ohjaajan, Sofian asiantuntemus varmistaa turvallisen ja kestävän harjoittelun, joka auttaa sinua edistymään haastavampiin temppuihin itsevarmuudella.

Sofia Al-Khatib, kokenut tankotanssin ohjaajamme, tuo yli vuosikymmenen kokemuksensa Studio Actionille. Kilpatanssin taustallaan ja intohimolla opettamista kohtaan Sofian tunnit on suunniteltu palvelemaan kaiken taitotason harrastajia. Hänen empaattinen lähestymistapa ja keskittyminen tekniikkaan tekee tunneista nautinnollisia ja nopeasti kehittäviä.

Sofian tunneilla pääset ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa. Tankotanssin pariin Sofia löysi 2014, ja ohjaamaan hän siirtyi 2017. Hän on ohjannut myös parkouria, yleisurheilua ja ilmajoogaa. Sofian suurimmat vahvuudet tangolla ovat voimaliikkeet sekä dynaamiset temput.
Tunneilla edetään progressiivisesti oman tason mukaan, eritasoisille erilaisia variaatioita.

Ilmoittaudu mukaan Studio Action Studio Action Ajanvarausjärjestelmä – DigitalBooker (varaaheti.fi) . Paikkoja rajoitetusti.

Opettajana Nunu Ahtiainen

Flamenco -kurssi

Maanantaisin 22.4.-27.5.2024 klo 19:00-20:00. (6 x 1h) 50€

¡Ay caray! Flamencolla kesään!Actionilla otetaan kesä vastaan kujeilevan buleríaan tahtiin. Bulerías on yksi flamencon tunnetuimmista paloista, tunnelmaltaan iloinen ja riehakas. Kevätkurssilla teemme tekniikkaharjoituksia tähän 12-jakoiseen tyylilajiin sekä harjoittelemme koreografiaa.

Mukaan tarvitset tukevat, umpikärkiset kengät, joissa on vähän korkoa (n. 3-5 cm.) sekä liikkumiseen sopivat vaatteet (halutessasi pitkän hameen) sekä juomapullon.

Kurssin taso: alkeisjatko-perustaso

Ilmoittaudu mukaan Studio Action Studio Action Ajanvarausjärjestelmä – DigitalBooker (varaaheti.fi) . Paikkoja rajoitetusti.

Dragún Irish Dancers

 4.3.-25.3.2024 maanantaisin klo 17:00-18:00 30 €/kurssi

Kuuden kerran kurssilla käydään läpi irlantilaisen tanssin perusaskeleet. Näitä hyödyntäen tanssitaan perinteisiä sosiaalisia céilí-tansseja. Kurssi sopii erityisesti kaikille tanssikunnon kehittämisestä kiinnostuneille, sekä céilí-tanssien sosiaalisesta luonteesta nauttiville. Kurssille ovat tervetulleita myös aivan ensimmäistä kertaa irkkutanssin testaamista harkitsevat.

Kurssin taso: alkeet

Kurssin ohjaajana: Viivi Kurkilahti

Lempeä ilmajooga -workshops

TULOSSA!

Kaikille sopiva tunti, jossa mahdollista tutustua ilmajoogaan. Sopii myös pitkään ilmajooganneille. Rentouttava, avaava – Hauskaa tekemistä! Mukaan tarvitset oman joogamaton ja ihon myötäiset vaatteet. Ilmoittaudu mukaan yhdelle tai useammalle workshopille Studio Action Studio Action Ajanvarausjärjestelmä – DigitalBooker (varaaheti.fi) . Paikkoja rajoitetusti.

Opettajana: Johanna Lindroos

Breikin workshop 10-15-vuotiaille

TULOSSA (1,5h) 20 €.

Breikin workshopissa opitaan mitä tarkoittavat käsitteet kuten bboy, bgirl, footwork, top rock, freezes, power moves etc. 1,5 h aikana pyritään saamaan kokonaiskuva tästä tulevana kesänä olympialajinakin nähtävästä hip hop kulttuurin tanssityylistä ja reippaan lämmittelyn jälkeen pyritään opettelemaan muuveeja sekä yhdistelemään niitä. 

Breikin opettaja Bboy Kalaco on kotoisin Meksikosta ja toiminut breikin opettajana ja koreografina jo lähes 15 vuoden ajan. Viimeiset 12 vuotta ennen Suomeen saapumistaan hän on myös kiertänyt ja esiintynyt Mexicon Riviera Mayan alueen luxus hotelleissa Crewnsa MFC Breaking Shown kera. 

Bboy Kalaco on lisäksi uransa aikana niin osallistunut kuin opettanut useita workshoppeja, tuomaroinut ja osallistunut battleihin ja koroegrafia -kilpailuihin sekä on yksi Eteläisen Amerikan suosituimpien battle -tapahtumien järjestäjistä (Paradise Battle). MFC crewnsa kanssa hän osallistui vuonna 2015 Talent Mexico -ohjelmaan, jossa he ylsivät aina semifinaaliin saakka.

Katso myös lukujärjestyksemme ja hinnastomme!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.