Workshopit

Aikuisten Dancehall -tiiviskurssi

Torstaina 27.6.2024 ja 4.7.2024 klo 18:00-20:00
20 €/ 2 h kurssi tai kertamaksu 13 €/h

Dancehall on jamaikalainen katutanssilaji. Tunnit ovat energisiä ja nopeatempoisia, joissa tehdään paljon toistoa. Tunnilla noudatetaan turvallisen tilan sääntöjä

18:00-19:00 Dancehall steps -tunti tarjoaa kaikille sukupuolesta riippumatta mahdollisuuden kokea dancehallin energisen maailman. Opit liikkumaan voimakkaasti ja sulavasti samalla kun ilmaiset itseäsi vapaasti musiikin tahdissa. Tunnin aikana tutustut dancehallin tunnusomaisiin liikkeisiin ja rytmikkääseen askellukseen, luoden unohtumattoman tanssielämyksen.
Tanssitunti sopii kaiken ikäisille aikuisille ja tasoisille harrastajille.

19:00-20:00 Dancehall choreography -tunti yhdistää tanssin iloa ja energisyyttä dancehallin rytmeihin. Tunnin aikana opit liikkumaan sulavasti ja ilmaisemaan itseäsi vahvasti musiikin tahdissa. Koreografiat sisältävät dancehallin tunnusomaisia liikkeitä ja rytmikästä askellusta, joiden avulla pääset syventymään dancehall-kulttuurin maailmaan.
Tunnilla pääsee parhaiten mukaan, jos on tanssitaustaa entuudestaan.

O: Lina aloitti tanssin jo pienenä, mutta on tanssinut dancehallia vuodesta 2015 saakka. Tämän aikana hän on ottanut aktiivisesti tunteja jamaikalaisilta opettajilta, kilpaillut, esiintynyt artistien taustalla sekä vetänyt omaa dancehall treeniryhmäänsä.

Lina haluaa tarjota parasta oppilailleen, ja tunneilla pyritään haastamaan itseänsä. Tanssiminen aloitetaan aina perusteellisella lämmittelyllä, ja tämän jälkeen keskitytään eri mooveihin ja liikekieliin. Tunnit ovat energisiä ja nopeatempoisia, jossa tehdään paljon toistoa. Koreografia tunnilla käytetään edellisen tunnilla tehtyjä mooveja. Tunneilla noudatetaan turvallisen tilan sääntöjä.

Opettajana Nunu Ahtiainen

Flamenco kesäkurssit

4 x 1,5 h (yht.6 h) 50 €
KESÄKUUN KURSSI. Actionilla tanssitaan flamencoa kesäkaudellakin.
Kesäkuun kurssilla tanssimme nelijakoisen tangoksen tahtiin ja valmistamme lyhyen escobillan (koputusosion). Tangos- tyylilaji on yksi flamencon peruspilareista, usein tunnelmaltaan letkeä ja juureva.
Alkutunnista teemme perustekniikkaharjoitteita. Kurssi sopii myös vasta-alkajille.

Kurssin taso: alkeet- alkeisjatko
4 x 1,5 h maanantaisin 3.6. – 24.6.2024, klo 18:00-19:30
Kurssin osoite: Ruissalontie 12 c, 20200 Turku

ELOKUUN KURSSI. Actionin flamencotanssin “elokurssilla” tanssitaan 12-jakoista alegríasta. Alegrías on yksi flamencotanssin vanhimmista tyylilajeista, lähtöisin Andalucian Cádizin alueelta. Se on tunnelmaltaan leikkisä ja kevyt palo, joka sananmukaisesti tarkoittaa iloa. Alkutunnista teemme perustekniikkaharjoituksia.

Kurssin taso: alkeet- alkeisjatko 4×1,5h maanantaisin 5.8.-26.8.2024, klo 18:35-20:05

Kurssin osoite: Sepänkatu 5b, 20700 Turku

Mukaan tarvitset tukevat, umpikärkiset kengät, joissa on vähän korkoa (n. 3-5 cm.) sekä liikkumiseen sopivat vaatteet (halutessasi pitkän hameen) sekä juomapullon.

Ilmoittaudu mukaan Studio Action Studio Action Ajanvarausjärjestelmä – DigitalBooker (varaaheti.fi) . Paikkoja rajoitetusti.

Taaperosirkus

Kesäkuun ajan pe klo 10:30-11:30. 4h x 40 € tai kertamaksu 13 €. 

1,5-3v, huoltajan kanssa yhdessä. Huoltaja vastaa omasta lapsestaan, lapsen tulee pystyä itse kävelemään ja seisomaan.

Kurssilla harjoitellaan erilaisia lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta kehittäviä sirkushenkisiä liikkeitä, leikitään ja touhutaan lapsilähtöisesti. Taaperosirkus on hyvä tapa tukea lapsen motorisia taitoja sekä lisätä itse- ja kehotuntemusta. Lasten lisäksi myös huoltajat saavat liikuntaa ja kehittävät omaa kuntoa. Eteneminen liikkeissä tapahtuu aina lapsen ehdoilla. Mukavat ja joustavat vaatteet, lapsille sisätossut tai paljaat varpaat.

Ohjaaja on itse varhaiskasvatuksen opettaja Mari-Johanna Vähäsarja (sosionomi ja kasvatustieteiden maisteri), jolle sirkusharrastus erityisesti ilma-akrobatia puolelta on lähellä sydäntä. 

Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tanssitunneille – Studio Action .Paikkoja rajoitetusti.

Lempeä PoleStart-kurssi

Keskiviikkoisin 5.6.-26.6. (4 x 1h) klo 18:00-19:00 40 €/kurssi

Tervetuloa tutustumaan tankotanssin maailmaan rauhalliseen tahtiin sensitiivisessä ohjauksessa! Kurssilla tutustumme tangon perusliikepankkiin, kuten ensimmäisiin spinneihin, istumiseen ja seisomiseen tangolla, jokaisen osallistujan oman tason mukaisesti askel askeleelta. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi, eikä voimaa, tanssillisuutta, notkeutta tai kuntoa tarvitse olla – kaikki kehittyvät tekemisen myötä. Tärkeintä on oman itsensä voittaminen (mikä saa merkitä vaikka tunnille saapumista) ja hauskan pitäminen. Tuttu ryhmä mahdollistaa turvallisen ilmapiirin muodostumisen, missä ohjaaja oppii tuntemaan jokaisen yksilönä ja suunnittelemaan toteutusta tämän mukaisesti.

Kurssin taso: aloittelijoille

Ohjaajana Sofia

Pole tekniikka -kurssit

Kurssi 4.4-16.5
Torstaisin 7 x 1h =65€
Jatkotason kurssi Torstaisin klo 19:00 – 20:00: Sopii kokeneemmille harrastajille
Tai
Aloittelijatason kurssi Torstaisin klo 18:00 – 19:00: Ei aikaisempaa kokemusta vaaditaan


Tankotanssin tekniikkaa Sofian kanssa!
Haluatko oppia tai edistyä tankotanssissa? Olet sitten vasta aloittamassa tai edistämässä edeltävää osaamistasi, tunneillamme keskitytään tekniikkaan, tarvittavien lihasryhmien vahvistamiseen ja liikemallien hiomiseen. Kurssin ohjaajan, Sofian asiantuntemus varmistaa turvallisen ja kestävän harjoittelun, joka auttaa sinua edistymään haastavampiin temppuihin itsevarmuudella.

Sofia Al-Khatib, kokenut tankotanssin ohjaajamme, tuo yli vuosikymmenen kokemuksensa Studio Actionille. Kilpatanssin taustallaan ja intohimolla opettamista kohtaan Sofian tunnit on suunniteltu palvelemaan kaiken taitotason harrastajia. Hänen empaattinen lähestymistapa ja keskittyminen tekniikkaan tekee tunneista nautinnollisia ja nopeasti kehittäviä.

Sofian tunneilla pääset ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa. Tankotanssin pariin Sofia löysi 2014, ja ohjaamaan hän siirtyi 2017. Hän on ohjannut myös parkouria, yleisurheilua ja ilmajoogaa. Sofian suurimmat vahvuudet tangolla ovat voimaliikkeet sekä dynaamiset temput.
Tunneilla edetään progressiivisesti oman tason mukaan, eritasoisille erilaisia variaatioita.

Ilmoittaudu mukaan Studio Action Studio Action Ajanvarausjärjestelmä – DigitalBooker (varaaheti.fi) . Paikkoja rajoitetusti.

Dragún Irish Dancers

 4.3.-25.3.2024 maanantaisin klo 17:00-18:00 30 €/kurssi

Kuuden kerran kurssilla käydään läpi irlantilaisen tanssin perusaskeleet. Näitä hyödyntäen tanssitaan perinteisiä sosiaalisia céilí-tansseja. Kurssi sopii erityisesti kaikille tanssikunnon kehittämisestä kiinnostuneille, sekä céilí-tanssien sosiaalisesta luonteesta nauttiville. Kurssille ovat tervetulleita myös aivan ensimmäistä kertaa irkkutanssin testaamista harkitsevat.

Kurssin taso: alkeet

Kurssin ohjaajana: Viivi Kurkilahti

Lempeä ilmajooga -workshops

TULOSSA!

Kaikille sopiva tunti, jossa mahdollista tutustua ilmajoogaan. Sopii myös pitkään ilmajooganneille. Rentouttava, avaava – Hauskaa tekemistä! Mukaan tarvitset oman joogamaton ja ihon myötäiset vaatteet. Ilmoittaudu mukaan yhdelle tai useammalle workshopille Studio Action Studio Action Ajanvarausjärjestelmä – DigitalBooker (varaaheti.fi) . Paikkoja rajoitetusti.

Opettajana: Johanna Lindroos

Breikin workshop 10-15-vuotiaille

TULOSSA (1,5h) 20 €.

Breikin workshopissa opitaan mitä tarkoittavat käsitteet kuten bboy, bgirl, footwork, top rock, freezes, power moves etc. 1,5 h aikana pyritään saamaan kokonaiskuva tästä tulevana kesänä olympialajinakin nähtävästä hip hop kulttuurin tanssityylistä ja reippaan lämmittelyn jälkeen pyritään opettelemaan muuveeja sekä yhdistelemään niitä. 

Breikin opettaja Bboy Kalaco on kotoisin Meksikosta ja toiminut breikin opettajana ja koreografina jo lähes 15 vuoden ajan. Viimeiset 12 vuotta ennen Suomeen saapumistaan hän on myös kiertänyt ja esiintynyt Mexicon Riviera Mayan alueen luxus hotelleissa Crewnsa MFC Breaking Shown kera. 

Bboy Kalaco on lisäksi uransa aikana niin osallistunut kuin opettanut useita workshoppeja, tuomaroinut ja osallistunut battleihin ja koroegrafia -kilpailuihin sekä on yksi Eteläisen Amerikan suosituimpien battle -tapahtumien järjestäjistä (Paradise Battle). MFC crewnsa kanssa hän osallistui vuonna 2015 Talent Mexico -ohjelmaan, jossa he ylsivät aina semifinaaliin saakka.

Katso myös lukujärjestyksemme ja hinnastomme!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.