Workshopit

Studio Action Turku

Flamenco -workshops

Tiistaina 2.1.2024 klo 18:00-19:30 & Keskiviikkona 3.1.2024 klo 18:00-19:30, 20€/1,5h tai 30 €/3 h

Aloita vuosi rytmikkäästi tulisen flamencon tahtiin! Tällä rempseällä ja riemukkaalla kurssilla tutustutaan flamencon perusteisiin. Flamenco on Espanjan Andaluciasta lähtöisin oleva tanssi-ja musiikkilaji. Tanssin tunnuspiirteitä ovat kengillä tehtävät koputukset, käsien elegantti liikekieli sekä voimakas tunneilmaisu. Kurssilla harjoitellaan tekniikkaa sekä valmistetaan lyhyt koreografia.

Mukaan tarvitset tukevat kengät, joissa on vähän korkoa (3-5 cm.) sekä liikkumiseen sopivat vaatteet (halutessasi pitkä hame) sekä juomapullon.

Kurssi sopii aloittelijoille sekä jo hieman flamencoa tanssineille.

Ilmoittaudu mukaan yhdelle tai useammalle workshopille Studio Action Studio Action Ajanvarausjärjestelmä – DigitalBooker (varaaheti.fi) . Paikkoja rajoitetusti.

Lempeä ilmajooga -workshops

Sunnuntaina 3.12 , 10.12 ja 17.12 klo 19:00-20:30, 20 €/1,5h, 35 €/3h, 60€/4,5h

Kaikille sopiva tunti, jossa mahdollista tutustua ilmajoogaan. Sopii myös pitkään ilmajooganneille. Rentouttava, avaava – Hauskaa tekemistä! Mukaan tarvitset oman joogamaton ja ihon myötäiset vaatteet. Ilmoittaudu mukaan yhdelle tai useammalle workshopille Studio Action Studio Action Ajanvarausjärjestelmä – DigitalBooker (varaaheti.fi) . Paikkoja rajoitetusti.

Breikin workshop 10-15-vuotiaille

Tulossa (1,5h) 20 €.

Breikin workshopissa opitaan mitä tarkoittavat käsitteet kuten bboy, bgirl, footwork, top rock, freezes, power moves etc. 1,5 h aikana pyritään saamaan kokonaiskuva tästä tulevana kesänä olympialajinakin nähtävästä hip hop kulttuurin tanssityylistä ja reippaan lämmittelyn jälkeen pyritään opettelemaan muuveeja sekä yhdistelemään niitä. 

Breikin opettaja Bboy Kalaco on kotoisin Meksikosta ja toiminut breikin opettajana ja koreografina jo lähes 15 vuoden ajan. Viimeiset 12 vuotta ennen Suomeen saapumistaan hän on myös kiertänyt ja esiintynyt Mexicon Riviera Mayan alueen luxus hotelleissa Crewnsa MFC Breaking Shown kera. 

Bboy Kalaco on lisäksi uransa aikana niin osallistunut kuin opettanut useita workshoppeja, tuomaroinut ja osallistunut battleihin ja koroegrafia -kilpailuihin sekä on yksi Eteläisen Amerikan suosituimpien battle -tapahtumien järjestäjistä (Paradise Battle). MFC crewnsa kanssa hän osallistui vuonna 2015 Talent Mexico -ohjelmaan, jossa he ylsivät aina semifinaaliin saakka.

Katso myös lukujärjestyksemme ja hinnastomme!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.