Ilmoittautuminen ja säännöt

Lukukausitunneille ja kilpavalmennukseen ilmoittautuminen

Kausimaksullisia tunteja voi kokeilla veloituksetta 8.-26.1.2024 ja ensimmäinen kerta on maksuton uusille oppilaille. Ilmoittautuminen tulee tehdä ennen kokeilukertaa koko kauden kestäville tunneille. Paikka täytyy peruuttaa sähköpostitse ennen seuraavaa tuntia, mikäli ei halua jatkaa yhden kerran kokeilun jälkeen.

Kausitunneille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kausimaksun heti kauden alussa. Kausimaksun voi jakaa 2–4 erään halutessaan. Asiakas sitoutuu maksamaan kaikki erät ilmoittautumisen yhteydessä. Kausimaksua ei palauteta ilmoittautumisen ja maksamisen jälkeen. Ei myöskään tilanteissa, jos jättää kauden kesken. Jos kauden aikana tulee liikuntakielto ja siitä syystä ei voi jatkaa kautta, tarvitaan rahojen palautukseen lääkärintodistus.

Jos Studion Actionin takia kausitunti tai kilpavalmennustunti joudutaan peruttamaan, tunti tullaan korvaamaan.

Kevät- ja syyskaudelle tehdään ilmoittautuminen aina. Myös vanhat oppilaat. Täyttäkää tiedot huolella ja muistakaa päivittää yhteystiedot, jos tulee muutoksia. Huoltaja täyttää alaikäisen kanssa yhdessä ilmoittautumislomakkeen.

Kausitunteja ei ole hiihtolomalla, pääsiäisenä, vappuna, syyslomalla.

Tunnille saapuessa ilmoittaudu vastaanottotiskille, mille tunnille olet menossa.

Lasten iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen

Iltapäivätoiminta Studio Actionilla koostuu eri tanssilajeista, teatterikerhon improleikeistä, askartelusta ja muista kädentaidoista. Ohjattu toiminta tapahtuu tutussa ryhmässä ja päivittäin vaihtuvat lajit ja touhut pitävät mielenkiinnon yllä. Syyskauden viikko-ohjelmasta löytyy mm. Tik Tok tansseja, ilma-akrobatiaa ja unelmaroolityöpaja. Myös koulusta saatuja kotitehtäviä voi halutessaan tehdä Studion askarteluhuoneessa.

Toimintaa on ma-pe klo 14:00-16:00. Iltapäivätoiminnan hinta on 150€ /kuukaudessa. Studio Actionin jäsenille 130 € /kuukaudessa. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistuminen joka päivä tai viikko ei ole pakollista.

Hintaan sisältyy terveellinen välipala: Hedelmiä ja välipalakeksejä. Mukaan tarvitaan liikuntavaatteet, juomapullo ja hyvä meininki! Toiminta on suunnattu alakouluikäisille koulun jälkeen. Ryhmiä muodostetaan kaksi (7-9v. ja 10-12v.). Rohkeasti mukaan tekemisen meininkiin! #Liiku&Naura

Iltapäivätoimintaa ei ole hiihtolomalla, pääsiäisenä, vappuna, syyslomalla.

Irtotunneille & hybridtunneille ilmoittautuminen

Irtotunneille ja hybridtunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän kautta. Ei ennakkomaksua. Peruutus tulee tehdä 12 tuntia ennen tunnin alkua, jos tulee estyminen. Paikkoja rajoitetusti. Paikanvarauksen voi tehdä vielä kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua, jos epävarmaa osallistumisesta.

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta laskutetaan 18 euroa. Äkillisissä sairastapauksissa tai tapaturmatilanteissa tunnin voi peruuttaa veloituksetta sairaslomatodistusta vastaan. Äkilliset peruutukset tehdään lähettämällä viestiä: toimisto@studioaction.fi

Irtotunneille on käytössä kertamaksu, 5xkortti, 10xkortti, 20xkortti, lajikohtaisia 5xkortteja ja rajaton irtotuntikortti. Rajaton -kortilla rajaton osallistuminen kaikille irtotunneille ja hybriditunneille (tankotanssi, ilma-akrobatia, tekniikkatunnit, tanssitunnit ja akrobatia)

Muista varata paikka varausjärjestelmän kautta ja ilmoittautua tunnille vastaanottotiskin kautta.

Kursseille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssit maksetaan yhdessä erässä joko Studion vastaanotossa tai lähetämme laskun kurssin jälkeen. Laskutuslisä on 5 euroa.

Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan on mahdollista osallistua toiselle kurssille ilman erillistä lisämaksua, ja jos toinen kurssi on kalliimpi, maksettavaksi tulee ainoastaan erotuksen verran. Jos kurssit eivät sovi aikatauluihin, on mahdollista pyytää lahjakorttia ja osallistua Studion irtotunneille.

Lasten kursseille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu ”Ilmoittaudu tästä” -painikkeen kautta. Kurssi- tai leirimaksu lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Oppilaitamme ei ole vakuutettu. Suosittelemme hoitamaan vakuutukset kuntoon ennen harrastuksen aloittamista.

Lisäkysymyksiä voi lähettää toimisto@studioaction.fi

Studion yleiset säännöt

 • Tule tunneille ajoissa ja terveenä 
 • Älä häiritse opetusta epäsopivalla käytöksellä 
 • Kannustetaan toisia 
 • Tervehditään 
 • Kysytään jos on kysyttävää 
 • Pidetään hauskaa 
 • Siivotaan omat jälkemme
 • Tapaturmatilanteissa aina yhteyttä studion henkilökuntaan 
 • Valokuvia ja videoita otetaan tunneilla. Ilmoita opettajallesi, mikäli et halua näkyä kuvissa tai videoilla 
 • Pidätämme oikeudet valokuviin, jotka on otettu studion tunneilla, leireillä ja tapahtumissa
 • Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin koskien aikatauluja, tuntimuutoksia ja opettajamuutoksia 
 • Muutoksista tiedotetaan verkkosivuillamme