Ilmoittautuminen ja säännöt

Kausitunneille ja Valmennukseen (EK- ja ARTS-ryhmät) ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tulee tehdä ennen kokeilukertaa koko kauden kestäville tunneille. Paikka täytyy peruuttaa sähköpostitse ennen seuraavaa tuntia, mikäli ei halua jatkaa yhden kerran kokeilun jälkeen. Uudet oppilaat, jotka haluavat kokeilla tunteja ensimmäistä kertaa, kokeilukerta kausitunneille on 5 euroa/ tunti, ja tämä on voimassa 12.8-30.8.2024 ajan. 

Kevät- ja syyskaudelle tehdään ilmoittautuminen aina. Myös vanhat oppilaat. Täyttäkää tiedot huolella ja muistakaa päivittää yhteystiedot, jos tulee muutoksia. Huoltaja täyttää alaikäisen kanssa yhdessä ilmoittautumislomakkeen.

Tuntien korvaaminen:

Jos Studion Actionin takia kausitunti tai kilpavalmennustunti joudutaan peruttamaan, tunti tullaan korvaamaan. Jos oppilaalle tulee estyminen (sairastuminen, lomamatka tms.), eikä pääse omalle tunnilleen, oppilas voi käydä korvaamassa toisella tunnilla menetetyn tunnin. Ei lajirajoitteita. Toiselle tunnille osallistuminen täytyy sopia etukäteen.

Kausitunteja ei ole hiihtolomalla, pääsiäisenä, vappuna, syyslomalla.

Maksut:

Kausimaksu lähetetään kauden alussa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kausimaksun voi jakaa 2–4 erään halutessaan. Asiakas sitoutuu maksamaan kaikki erät ilmoittautumisen yhteydessä. Kausimaksua ei palauteta ilmoittautumisen ja maksamisen jälkeen. Ei myöskään tilanteissa, jos jättää kauden kesken. Jos kauden aikana tulee liikuntakielto ja siitä syystä ei voi jatkaa kautta, tarvitaan rahojen palautukseen lääkärintodistus.

Tunnille saapuessa ilmoittaudu vastaanottotiskille.

Kesäleiri 3.-6.6.2024 klo 10:00-15:00

Liikunnallinen minileiri junioreille + 10 v.

Vaihtuva teema. Tutustumme kaikkiin tanssi- ja taidekeskuksen tarjoamiin lajeihin. Ruokailu 12:00-13:00. Ruokailu sisältyy hintaan. Muista ilmoittaa ruoka-aineallergiat.

 110 € / 4pvä.

Irtotunneille & hybridtunneille ilmoittautuminen

Irtotunneille ja hybridtunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän kautta. Ei ennakkomaksua. Peruutus tulee tehdä 12 tuntia ennen tunnin alkua, jos tulee estyminen. Paikkoja rajoitetusti. Tunti perutaan 12 tuntia ennen, jos ei ole riittävästi osallistujia (päivitetty 19.12.2023).

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta laskutetaan 18 euroa. Äkillisissä sairastapauksissa tai tapaturmatilanteissa tunnin voi peruuttaa veloituksetta sairaslomatodistusta vastaan. Äkilliset peruutukset tehdään lähettämällä viestiä: toimisto@studioaction.fi

Irtotunneille on käytössä kertamaksu, 5xkortti, 10xkortti, 20xkortti, lajikohtaisia 5xkortteja ja rajaton irtotuntikortti. Rajaton -kortilla rajaton osallistuminen kaikille irtotunneille ja hybriditunneille (tankotanssi, ilma-akrobatia, tekniikkatunnit, tanssitunnit ja akrobatia)

Muista varata paikka varausjärjestelmän kautta ja ilmoittautua tunnille vastaanottotiskin kautta.

Kursseille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssit maksetaan yhdessä erässä joko Studion vastaanotossa tai lähetämme laskun kurssin jälkeen. Laskutuslisä on 5 euroa.

Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan on mahdollista osallistua toiselle kurssille ilman erillistä lisämaksua, ja jos toinen kurssi on kalliimpi, maksettavaksi tulee ainoastaan erotuksen verran. Jos kurssit eivät sovi aikatauluihin, on mahdollista pyytää lahjakorttia ja osallistua Studion irtotunneille.

Lasten kursseille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu ”Ilmoittaudu tästä” -painikkeen kautta. Kurssi- tai leirimaksu lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Oppilaitamme ei ole vakuutettu. Suosittelemme hoitamaan vakuutukset kuntoon ennen harrastuksen aloittamista.

Lisäkysymyksiä voi lähettää toimisto@studioaction.fi

Studion yleiset säännöt

 • Tule tunneille ajoissa ja terveenä 
 • Älä häiritse opetusta epäsopivalla käytöksellä 
 • Kannustetaan toisia 
 • Tervehditään 
 • Kysytään jos on kysyttävää 
 • Pidetään hauskaa 
 • Siivotaan omat jälkemme
 • Tapaturmatilanteissa aina yhteyttä studion henkilökuntaan 
 • Valokuvia ja videoita otetaan tunneilla. Ilmoita opettajallesi, mikäli et halua näkyä kuvissa tai videoilla 
 • Pidätämme oikeudet valokuviin, jotka on otettu studion tunneilla, leireillä ja tapahtumissa
 • Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin koskien aikatauluja, tuntimuutoksia ja opettajamuutoksia 
 • Muutoksista tiedotetaan verkkosivuillamme